Integritetspolicy

Allmänt
Personlig information är all slags information som till viss del kan tillskrivas dig. När du använder vår webbplats samlar vi in ​​och behandlar ett antal sådana uppgifter. Det händer t.ex. av alm. tillgång till innehåll om du registrerar dig för vårt nyhetsbrev, deltar i tävlingar eller undersökningar, registrerar dig som användare eller prenumerant, annars använder tjänster eller gör inköp via webbplatsen.

Vi samlar in och behandlar vanligtvis följande typer av information: namn, adress, e-postadress, telefonnummer och betalningsinformation.

Säkerhet

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder mot att din information av misstag eller olagligt raderas, publiceras, förloras, försämras eller känns till obehöriga, missbrukas eller på annat sätt behandlas i strid med lagen.

Syfte

Informationen används för att identifiera dig som användare och visa de annonser som mest sannolikt är relevanta för dig, för att registrera dina inköp och betalningar, samt för att kunna tillhandahålla de tjänster du har begärt, t.ex. att skicka ett nyhetsbrev. Dessutom använder vi informationen för att optimera våra tjänster och innehåll.

Lagringsperiod

Informationen lagras i två år och sedan raderas den eller när den inte längre behövs.

Offentliggörande av information

Utlämnande av personlig information såsom namn och e-post, etc. händer bara om du ger ditt samtycke.

Personuppgifter
Du har rätt att få information om de personuppgifter vi behandlar om dig. Du kan också när som helst invända mot användningen av information. Du kan också återkalla ditt samtycke för att information om dig ska behandlas. Om informationen som behandlas om dig är felaktig har du rätt att korrigera eller radera den. Förfrågningar om detta kan göras till: Kontakt@outletlampor.se. Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter har du också möjlighet att komma i kontakt Datatillsynen.

Utgivare

Webbplatsen ägs och publiceras av:

Lampeworld APS
Ravnstrupvej 67D
4160 Herlufmagle
Danmark
E-post: Kontakt@outletlampor.se