Om oss

Välkommen till OutletLampor - din garanti för belysning av hög kvalitet till vassa priser! På OutletLampor tror vi på att bra belysning börjar med god rådgivning. Därför lägger vi stor vikt vid att ge dig den rätta rådgivningen som både hjälper med stilen och funktionaliteten i ditt hem. Vi är stolta över vår förstklassiga kundtjänst, som alltid finns där för att hjälpa dig när du behöver det. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att inkludera både tidlösa klassiker och de senaste designerna som passar dagens trender.

Vilka är vi?
Bakom företaget står barndomsvännerna Phillip och Adam. Vi startade OutletLampor, för att vi ville ge alla möjligheten att pryda hemmet med fina lampor, till outletpriser - lampor av god kvalité, som inte var köpt i bygghandlaren för att hålla budgeten. Vi tycker att det borde vara möjligt att få bra design- och kvalitetsmärken till ett pris som passar allas plånböcker, därför har vi med stor passion startat OutletLampor.se. Det som är viktigast för oss, är att du känner att du har fått en personlig service av någon som är villig att ta det extra steget varje gång du handlar hos oss.

Frakt och lager
Vi skickar till hela Sverige med GLS eller PostNord för 69 SEK till din adress, 89 SEK till ombud - dock gratis vid köp över 899 SEK. Vi har vårt lager i Herlufmagle, Danmark, och efter överenskommelse är det också möjligt att komma och se lamporna där. Du är alltid välkommen att kontakta oss på +45 77 77 77 14. Vi ser fram emot att höra från dig!