Monteringsguide - Hur du monterar ditt lamputtag

Här på OutletLamper har vi över 100 olika typer av tygsladdar samt många olika socklar i alla möjliga färger. Men hur monterar du ett uttag på din nya sladd just nu? Här hittar du en liten guide som kan hjälpa dig med just det. Om du är visuellt benägen hittar du en video nedan, annars har vi också gjort en steg-för-steg-guide längre ner på sidan, i punktform. Kom ihåg att stänga av strömmen innan du börjar.

Steg-för-steg-guide för montering av lamputtag

Fatningsdele

1) Till att börja med skalar du av den yttersta delen av sladden. Om du inte har fullständig kontroll över hur du gör det, läs den här korta guiden om hur du skalar en tygsladd. Det första du ska göra är att demontera uttaget och ta isär alla delar, som på bilden ovan. När lamphållaren har tagits bort är alla delar synliga. De är fästa vid sladden i den ordning som visas på bilden

2) För att separera sladden från locket, blockera låsmekanismen, vars syfte är att förhindra att bypassringen på toppen lossnar när lampan skruvas ur uttaget. Sätt sedan in koppartrådarna från ledarna i klämmorna och skruva fast dem med en skruvmejsel.

3) Sätt ihop de återstående delarna i den ordning de redan är placerade på sladden. Var försiktig så att du inte aktiverar låsmekanismen.

4) Det sista steget i att montera ditt lamputtag är att montera den yttre metallkåpan. Här leder du bara metallkåpan längs gängan på uttaget och skruvar på toppen. Ditt uttag är nu helt monterat! 😃

Om du vill sätta ihop din egen lampa kan du hitta tygtrådar, uttag och dekorativa lampor nedan.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är redo via e-post, chatt eller tel: 77 77 77 14.

Fler artiklar