Dessa lamptrender behöver du hålla koll på 2020

Tidens trender och tendenser utvecklas ständigt och därför kan det vara svårt att ta reda på vad som är modernt och vad man ska hålla ett öga på. Därför har vi samlat några av de största trenderna inom belysning 2020 och här är ett förslag på vad du bör hålla ett öga på om du vill vara en del av de stora trenderna under det nya året. Vi ser många nytolkningar av gammaldags, klassisk design och nya moderna sätt att inspireras. 2020 är det tydligt att de lekfulla formerna och mer råvaror kommer att få lysa igenom. Nedan erbjuder Outletlamper.dk de största lamptrenderna 2020, liksom våra egna favoriter som passar perfekt in i de nya trenderna.

Naturliga material

En av de stora trenderna inom belysning och inredning är användningen av naturens egna material som trä och metall. Detta skapar ett rått utseende och ger ditt hus lite extra fördel. Trenden är särskilt bra för dig som saknar något blickfång i hemmet. Med dessa lampor blir inredningen allt annat än tråkig.

Cage pendler Halo Design Bristol marmor Frandsen

Geometriska mönster
De geometriska designen har många tolkningar och är ett enkelt sätt att skapa dynamik och iögonfallande i hemmet. Denna lamptrend gör att vi kan leka extra med former, former och mångfald i lampornas design. De geometriska, lekfulla lamporna är en intressant konkurrent till de mer klassiska hänglamporna.

Frandsen Diamond PendelFrandsen Grace 30cm Pendel
Halo Design Atom Smoke Pendel Halo Design Spira Pendel
Glödlampan i fokus

Hängsmycken i klart glas samt lampor utan skärm är också en trend som har kommit att stanna. Gemensamt för dessa är att de låter ljuset vara i fokus på det mest estetiska, fina sättet. Både de helt genomskinliga glödlamporna och glödlamporna i en ljus färg har hittat sin strålkastare. Denna trend ger ditt hem ett minimalistiskt, klassiskt utseende och garanterar ett snyggt, tidlöst utseende.

Halo Design Soft Pendel Frandsen Mega Junction

Arkitektoniska golvlampor
De arkitektoniska golvlamporna tar sin plats på allvar under det nya året och är ett absolut måste i alla hem, oavsett om det tar plats i sovrummet, vardagsrummet eller kontoret. Golvlamporna utmanar de klassiska gammaldags arkitektoniska lamporna och tänker om i olika former och material för att skapa ett estetiskt, modernt utseende.

Frandsen Giraffe Halo Design Blend Gulvlampe
Frandsen Daddy Long Leg Gulvlampe Frandsen Sixty Gulvlampe

Klassiska vägglampor med en modern twist

Vägglampan har under ett antal år varit lite ur rampljuset, men 2020 har vägen banats för att detta ska tolkas om och göra sin snygga comeback. Vägglampor behöver inte längre vara tråkiga lampor uteslutande för funktionellt bruk - nu ser vi vägglampor med designen i framkant utan att kompromissa med funktionaliteten.

Halo Design Cage Clips Scan Lamps Figaro Væglampe

Ljuskronor
Denna eleganta trend kan ge en elegant och intressant touch till alla hem. 2020 kommer den klassiska, feminina ljuskronan att utmanas av ett mer lekfullt, modernt utseende som ersätter den klassiska versionen med nya tolkningar där både material och former böjs och spelas med igen. Detta skapar en mer mångsidig och rå design som kan användas i de flesta rum.

Aneta Wermland Lysekrone Messing Frandsen Kobber Mega Junction

Guld och mässing
Slutligen har vi en av de mest anmärkningsvärda trenderna 2020 - nämligen lamporna i guldutseende och mässing. Guld och mässing kommer att vara en av de största trenderna du kan anta för ditt hem under det nya året. Detta råa och extravaganta utseende ger en exklusiv touch till inredningen och drar fokus utan att bli tung i hemmet. Den här trenden är ett absolut måste-hittat i ett hav av variationer och tolkningar, oavsett om du är för en nedtonad eller mer flashig inredningsstil.

Halo Design Defacto Messing Ø24 Pendel Halo Design Berlin Messing Gulvlampe

Vi hoppas att du har blivit lite inspirerad :-) Lampor är alltid en smakfråga, och det viktigaste är bara att du är nöjd med lamporna i DITT hem - Det är därför vi alltid har både moderna och klassiska modeller i stock. Om du har frågor eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon: 77 77 77 14 eller e-post: Kontakt@outletlamper.dk.

Fler artiklar