Hur man väljer rätt hängsmycke

Taklampan är ofta den lampa du först ser i ett hem och anses av många vara den viktigaste lampan när det gäller heminredning. Det spelar därför en viktig roll när man väljer belysning. Taklampan är en av de typer av lampor som är mest dekorativa och gör det största intrycket i hemmet. En taklampa är en lampa som hänger ner från taket.

Hängen finns i alla former och färger, och det finns inga gränser för hur många alternativ du kommer att få när du väljer ett nytt hängsmycke till ditt hem. Vi har därför planerat att skapa en guide som kan hjälpa dig att välja rätt hängsmycke.

5 tips om pendling

1. Ta reda på ditt behov - Först och främst ta reda på var du behöver ljus, liksom vilken typ av ljus lampan ska ge. Vill du ha mysig belysning i hörnet av vardagsrummet, funktionell belysning för köket eller en pendel till matbordet?
2. Häng ditt hängsmycke 60-75 cm ovanför matbordet. Om du behöver hänga ditt hänge över matbordet är detta vår rekommenderade höjd.
3. Häng dina hängen i ett kluster eller i rad. Det finns många alternativ och det är bara fantasin som sätter gränserna för hur du vill hänga dina lampor. Du kan köpa rosetter eller kraftskenor här så att de hänger snyggt och symmetriskt
4. Belysning är inte bara belysning
5. Pendlar som mysig belysning

Oavsett om du behöver använda din pendel till stugan, till vardagsrummet eller till barnrummet, är vi redo att hjälpa dig att göra rätt val. Nedan ser du exempel på några av de mest sålda pendlarna här på OutletLamper.dk

    Det snygga - Cph-hänget från Halo Design, som för förvirring ser ut som en hängande Lyngby-vas är ett populärt val.

    Halo Design Cph Pendel Opal

    De naturliga materialen - Naturliga material, som trä, är en populär detalj som syns i många lampor. Här ser vi det mjuka hänget från Halo Design, som är tillverkat i tre olika varianter; Klar, rök och rosa.

    Halo Design Soft Pendler

    Klassikern - Ballpendeln från Frandsen är en tidlös klassiker som sedan den först producerades 1968 har blomstrat i otaliga danska hem.

    Ball Pendler Frandsen

    Det distinkta - Defacto-pendeln sätter ett stort märke när du går in i rummet. Lampan ger ett utsökt ljus för matbordet och finns i flera färgkombinationer.

    Defacto Pendel Messing

    Den extremt populära - Eos-fjäderlampan från Umage har blivit en av Danmarks bästsäljande lampor. Lampan, som är tillverkad i flera olika storlekar och färger, finns också som både golvlampa och bordslampa.

    Umage Eos Fjerlampe Hvid

    Det klassiska glaset - Nobb-serien från Halo Design, består av glashängen i olika former. Lamporna är gjorda av klart eller rökigt glas.

    Halo Design Nobb

    Den mysiga spridaren - När du behöver öka mysigheten i vardagsrummet har det blivit populärt att använda lampor där glödlampan syns tydligt. för detta kan du sätta in en varm, mysig glödlampa.

    Cage pendler

    De estetiska ljuskronorna - Ljuskronorna har återinförts - dock i ett något annorlunda format än som vi känner dem. Dessa två modeller från Frandsen respektive Halo Design är några av våra bästsäljare.

    Frandsen Mega Junction Halo Design Atom

    Jag hoppas att detta har gett dig inspiration till ditt nästa hängsmycke. Du kan se vårt stora utbud av pendlare här. Använd filterfunktionen för att sortera lamporna efter till exempel pris, färg eller de typer av glödlampor de använder.

    Om du har frågor eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss på tel: 77 77 77 14 eller e-post: kontakt@outletlamper.dk.

    Med vänliga hälsningar

    Phillip

    Logo

    Fler artiklar