Julegaveideer til ham, hende og den lille

Julklappstips till honom, henne och den lilla

Om det är något de flesta av oss vill ha – det är att se våra nära och kära träda i karaktär och fixa alla små saker som vi inte gillar för att ta hand om oss själva, eller kanske inte kan se – så varför inte slå två flugor med en stena en smäll och göra en speciell person superglad i år? Med ett vackert ljusprojekt som du drar ur hylsan visar du karaktär, mod, initiativförmåga och tanke för inredning – what's not to like? Nedan har vi samlat fina förslag på julklappar till honom, henne och inte minst till den lilla i huset.

Julklappen som passar de flesta

Årets fina julklappsförslag från oss på OutletLamper är de nya Neonlamporna från North Light . Vi är den enda återförsäljaren i Danmark av de vackra neonlamporna, som är gjorda i 20 olika motiv. Här hittar du neonlampor i vackra former och färger, där det finns några som passar till köket, till tonårsrummet, pappas man-grotta, till det moderna vardagsrummet, till barnrummet och mycket mer. Nedan kan du se ett urval av de vackra lamporna:

Neon kaktusHej NeonJoystick NeonBanan Neon

För honom

Till husägaren

De flesta män älskar att sköta sina bilar – och många spenderar mycket tid i dem varje dag. En underbar julklappsidé är därför att skämma bort en man du känner med läcker och lyxig utomhusbelysning. Se denna Italux Ortelo Outdoor Vägglampa Vit - det enda som återstår att bestämma är hur många som behövs.

Vägglampa utomhus

Julklapp till läshästen/arbetsnarkoman

Oavsett om mannen du letar efter en present till läser för nöjes skull eller till jobbet, är belysningen på hans arbetsplats alfa och omega. Därför tipsar vi om en snygg läslampa. Om han föredrar ett klassiskt minimalistiskt uttryck som t.ex Italux Vera Vägglampa Vit eller en mer distinkt look som t.exFlexo 6W LED Bordslampa Koppar, det finns en fin läslampa för honom.

Vit vägglampaLED bordslampa

Julklapp till den extravagante mannen

Går mannen du behöver för att hitta en present till ett designuttryck i en speciell klass? Så prova detta Italux Vailante Långbordshänge Svart/Opal - här har detaljerna vridits upp och det kommer att pryda vilket hem som helst.

Långbordshänge

Julklapp till den praktiske mannen

Känner du en man som gillar att fördjupa sig i inhemska projekt, eller kanske i en verkstad? Då kan en lampa i industriell design vara något för honom. Se denna Italux Clubbo Pendel Svart, där fokus ligger på en industriell look som passar perfekt in i en verkstad eller herrrum.

Industriell pendel

Till henne

Skäm bort kvinnan i ditt liv med ett självskapat lampuniversum.

Bygg din egen lampa (och montera den om presenten ska gå bra) av en snygg rosett med plats för det antal hängen du drömmer om. Det finns en mängd takrosetter och baldakiner - ett fint exempel är den här Takrosetten för 2 lampor Cylinder Ø12 Borstad Mässing. Välj sedan den sladd du tror att kvinnan gillar mest - väljer du en takros med plats för mer än en lampa måste du självklart bestämma dig för om du ska använda samma färgade sladd till hängen eller om du vill variera mellan flera olika kablar. Det finns tygsnören i alla möjliga färger – fundera på vad kvinnan du köper till gillar. Se t.ex. denna Twisted Tyg Sladd Bomull Vit XL . då ska det pyntas med en snygg dekorativ glödlampa som t.ex BIG Flex LED Mystery Rock Dimbart guld – eller mer. När du inrättar en liten myshörna till hennes ära kommer hon inte att kunna stå för din kreativa julklapp.

Rosett för 2 lampor i mässing XL sladdRock päron karg

Julklapp till den moderna kvinnan

För den coola tjejen eller den fräscha kvinnan föreslår vi att du skämmer bort dig själv med en vacker neonlampa som skapar ett blickfång. Se t.ex. denna Locomoceon Neon Bordslampa Flamingo . Då kan hon i alla fall inte klaga på att presenten är tråkig eller opersonlig!

Flamingo neonlampa

Julklapp till inredningshajen

Om du vill ge en present till en kvinna som gillar snygga och praktiska lösningar, tipsar vi om denna vackra Franklin Bordslampa Svart/Koppar . Den här är en säker vinnare - och budgeten är definitivt i den hanterbara delen.

Bordslampa i svart/koppar

Julklapp till designälskaren

Om du känner en designintresserad kvinna som behöver en utomordentligt fin present i år – då vet vi precis rätt golvlampa för henne. Se vår Metro golvlampa. Med denna är du garanterad en present som kommer att sticka ut i hemmet och påminna dig om dig för alltid.

Golvlampa i trä

För den lilla

Julklapp till det lilla barnet

Känner du ett barn eller kanske till och med en bebis som behöver en speciell present i år? Så markera barnets vardag med en lekfull och söt lampa som Cosmos LED 28W Ø39 Plafond eller Nuka Elefant Bordslampa Blå . Med dessa lampor kommer barnet att hitta inspiration och underhållning.

Cosmos barnlampaElefantlampa

Julklapp till playboyen

Många barn som älskar att leka älskar också att vara kreativa. Prova dig fram med denna Bobi 3 Pendel Yellow, som barnet du ska skämma bort säkert kommer att tycka är roligt och kreativt att titta på.

3-fläckshänge gul

Julklapp till barnet som älskar mys

Om du känner ett barn som älskar att njuta i lugn och ro, då kan en mer dämpad lampa som Rondo Kids Pendel Grøn hjälpa till att skapa en skön och avslappnad atmosfär.

Rondo barnlampa

Här var våra bästa förslag på presenter till honom, henne och inte minst den lilla.

Vi hoppas att inspirationen kom till fältet i både vitt skilda stilar och prisklasser. Om du fortfarande är osäker på vilken riktning du ska gå när du letar efter den perfekta julklappen, tveka inte att kontakta oss.

God jul på er alla - och god julklappsjakt.

Fler artiklar